Υπηρεσίες

Συστήματα Ασφαλείας

Μελέτη, προμήθεια και τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας έναντι κλοπής και ληστείας για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, το γραφείο, το εξοχικό, το σκάφος, την επιχείρησή σας.

Περισσότερα >

Έλεγχος Πρόσβασης

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control) με σκοπό τη συνεχή επιτήρηση και διαχείριση πρόσβασης ατόμων σε χώρους όπως αποθήκες, computer rooms, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες.

Περισσότερα >

Κλειστό Κύκλωμα Τηλέορασης

Ολοκληρωμένη μελέτη έργου κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μέσω των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου.

Περισσότερα >

Πυρανίχνευση

Ολοκληρωμένα Συστήματα Πυρανίχνευσης με διεθνείς πιστοποιήσεις ικανά να εντοπίσουν πιθανές εστίες πυρκαγιάς. Η εγκατάσταση γίνεται σε χώρους καταστημάτων, εργοστασίων, λεβητοστασίων και όπου είναι απαραίτητη η 24ωρη ανίχνευση του χώρου έναντι πυρκαγιάς σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα >

Συστήματα Κατάσβεσης

Τοποθέτηση αυτόματου συστήματος κατάσβεσης σε χώρους καταστημάτων, λεβητοστάσια, data rooms, κ.α. με κατασβεστικά υλικά τύπου FM-200 AEROSOL. To AEROSOL φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού σώματος και το Γενικό Χημείο του Κράτους οι οποίες το καθιστούν αναμφίβολα ασφαλές, αξιόπιστο και εγκεκριμένο κατασβεστικό μέσο.

Περισσότερα >

Εσωτερικά Δίκτυα

Μελέτη, σχεδιασμός εγκατάσταση και πιστοποίη συστημάτων Δομημένης Καλωδίωσης  σε οικίες και επιχειρήσεις (γραφείο, κατάστημα, εργοστάσιο, βιοτεχνία) με τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Περισσότερα >

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Αυτοματισμοί

Κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων – αυτοματισμών μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σε οικίες, ιδιωτικές εταιρίες και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Περισσότερα >