Υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, για ιδιώτες και επαγγελματίες, με σκοπό την προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας τους.

Συστήματα Ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας έναντι κλοπής και ληστείας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Έλεγχος Πρόσβασης

Εγκαθιστάμε Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) για τον έλεγχο και επιτήρηση της κίνησης των ατόμων σε επαγγελματικούς χώρους, χώρους στάθμευσης κ.α

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Ολοκληρωμένη μελέτη έργου κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μέσω των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου.

Πυρανίχνευση

Ολοκληρωμένα Συστήματα Πυρανίχνευσης με διεθνείς πιστοποιήσεις. Η εγκατάσταση γίνεται σε χώρους καταστημάτων, εργοστασίων, λεβητοστασίων και όπου είναι απαραίτητη η 24ωρη ανίχνευση του χώρου έναντι πυρκαγιάς σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Αυτοματισμοί Κτιρίων KNX

Τοποθέτηση και προγραμματισμός συστήμάτων KNX . Ενα ανοιχτού πρωτοκόλλου σύστημα αυτοματισμού που συμμετέχουν πάνω απο 500 εταιρίες παγκοσμίως.

 

Εσωτερικά Δίκτυα

Μελέτη, σχεδιασμός εγκατάσταση και πιστοποίηση συστημάτων Δομημένης Καλωδίωσης σε οικίες και επιχειρήσεις (γραφείο, κατάστημα, εργοστάσιο, βιοτεχνία) με τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

 

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ